Aankomst
Door: Bouke
Blijf op de hoogte en volg Bouke
27 November 2009 | Verenigde Staten, Gainesville
Hoi Hoi,
Even een kort berichtje!
De reis is echt super voorspoedig gelopen, alles was goed geregeld en hebben geen enkel probleem gehad bij de douane. De vliegreis ging eigenlijk best snel voorbij :) Ik kreeg alleen op de tweede vliegrit (van Wash. naar Orlando) bij de daling flink last van het drukverschil, tranende ogen en opgezwollen voorhoofd en wangen. Dit is na 2 dagen bijna geheel weer verdwenen maar is wel even licht vervelend geweest.
Bij aankomst in Orlando hebben we even flink lopen zoeken naar de bus die ons naar het Hertz autoverhuur bedrijf zou brengen maar eenmaal gevonden ging dat ook allemaal erg makkelijk en stonden we op een gegeven moment voor een supermooie auto die blijkbaar voor ons bedoeld was. (Mazda 3 (2009))
Na een korte overnachting in een degelijk hotel langs de snelweg was het tijd om het appartement waar we de komende 3 maanden zouden blijven te gaan bekijken. Dit zag er allemaal prima uit met zwembad, baskebalveld, beachvolleybalveld en fitnessruimte. De binnenkomst in het appartement was wel licht raar aangezien onze huisgenoten een feestje hadden gehad en nog lagen te slapen in de woonkamer :) Het voorstellen moest maar even wachten tot de middag. De kamer is ongeveer 18 m2 en ziet er prima uit. Hier en daar kan je zien dat het allemaal wat ouder is maar over het algemeen is hier goed overheen geschilderd. Er stopt een bus voor het complex maar ik koop denk ik een fiets om tenminste nog een beetje fit te blijven met al dat vette amerikaanse eten.
Maandag begint de studie echt omdat er de eerste week door Thanksgiving nog weinig te doen valt maar ik heb al wel kunnen kennismaken met mijn stagebegeleider en die ziet er uit als een vriendelijke aardige en vooral slimme man en dat heeft flink wat spanning bij mij weggenomen.
Even een kort berichtje!